Over ons

mercedes s klasse

Wie is Can Automotive?

Al meer dan 30 jaar is Can Automotive een begrip als we spreken over exclusieve automobielen.
In ons aanbod vindt u jonge occasions van verschillende premium merken. Naast BMW, Audi, Mercedes of Porsche leveren wij ook exclusieve sportwagens als Lamborghini’s en Ferrari’s en Maserati’s.

  • Een echte begrip in de automotive.
  • Aanbod van exclusieve occasions
  • Hulp bij importeren van uw auto

Naast verkoop kunt u ook bij ons terecht voor het inruilen van uw huidige auto. Bent u opzoek naar een specifieke wagen? Ook daarbij kan Can Automotive u graag van dienst zijn. Vraag hiernaar bij één van onze medewerkers.


Service, garantie en professioneel onderhoud staan bij ons hoog in het vaandel. Als u bij ons een auto aanschaft dan kunt u er zeker van zijn dat deze goed is onderhouden. Onze specialisten beschikken over de juiste kennis en kunnen hierdoor de kwaliteit van het aanbod goed waarborgen.

Auto inruilen

Uw huidige auto inruilen? Wilt u graag weten wat de huidige inruilwaarde is van uw auto? Stuur ons dan een WhatsApp bericht met goede, duidelijke foto’s van uw auto en eventueel de auto waar u in geïnteresseerd bent. 

  • Bij inruil een vrijblijvend, eerlijk bod.
  • Vaak dezelfde dag nog wegrijden.
  • Specialist in élk merk
Onze medewerker kan zo een vrijblijvende inschatting maken. Wel raden we het aan om altijd even langs te komen met uw huidige auto. Bij Can Automotive houden we ervan om snel te schakelen, een auto kopen bij Can Automotive betekent vaak dat u deze dezelfde dag nog kunt meenemen.
exclusieve_auto_s
Call Now Button